Elérhető Tanfolyamaink

Ezen az oldalon az elérhető tanfolyamainkat mutatjuk be. A képek bal felső sarkában láthatod, hogy az adott tanfolyamot már beszerezted-e (“Folyamatban”, vagy “Elvégezve” cimke látható), vagy még nem, akkor az “Ár” látható. Egy képre, vagy az alatta lévő gombra kattintva további információkat adunk az adott tanfolyammal kapcsolatban. Itt tudod a vásárlást is elindítani a “Beszerzem a tanfolyamot” gombra kattintva.

6 000 Ft

Paleo Zárt Gyümölcspite

Egy finomság, ami egész nap úton lehet veled Megtanítjuk, hogyan készíts finom, nyújtható tésztával készült pitét gyümölcsökben gazdag töltelékkel. Nem morzsál, nem szakad szét, nem keni össze a gyermeked kezét! Ideális kirándulásokra, a suliban tízóraira!

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/6 Lépés

6 000 Ft

Paleo Almás-Körtés Cream Tart

Kényeztető finomság baráti összejövetelekhez Elkészítünk veled együtt egy omlós mandulatésztát, majd krémes, mégis rengeteg gyümölccsel töltött cream tart lesz belőle.

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/5 Lépés

6 000 Ft

Paleo Kesudiókrém Torta

Energiadús, laktató paleo finomság kezdőknek Sportolsz? Tanulsz? Energiára van szükséged? Ez a neked való torta. Egyszerre több ízesítéssel készítjük el ezt a tortát. Az egyik leggyorsabban és legegyszerűbben elkészíthető paleo finomság!

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/7 Lépés

6 000 Ft

Paleo Gyümölcs-mousse torta

Kényeztető finomság baráti összejövetelekhez Megtanítjuk, hogyan játssz a színekkel, ízekkel és a formákkal, hogyan használd a kókusztejszínt! Elkészítünk veled egy csodás gyümölcs-mousse tortát, ami elegáns, selymes, üde és friss! Tej, cukor és liszt felhasználása nélkül!

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/6 Lépés

6 000 Ft

Paleo Diós Krémcsokitorta

Elegáns paleo torta minden ünnepi asztalra Megtanítjuk miből és, hogyan készíthetsz paleo könnyűfelvertet (piskótát), paleo csokoládékrémet, hogyan állítsd össze és díszítsd fel úgy, hogy egy ünnephez is méltó legyen

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/7 Lépés

8 000 Ft

Diós és Mákos PALEO BEJGLI

Ebben a tanfolyamban megmutatjuk, hogyan készíthetünk ízletes ünnepi diós és mákos paleo bejglit liszt-, cukor,- tej- és élesztő felhasználása nélkül. Ötvöztük a hagyományokat az egészséges életmód valamint a paleo táplálkozás és diéta elvárásaival úgy, hogy a megszokott finom bejgli íze továbbra is megmaradjon.

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/6 Lépés

29 000 Ft

Paleo Sütemények és Torták minden alkalomra

6 nagyszerű tej-, liszt- és cukormentes paleo tortát tanulhatsz meg elkészíteni ebben a tanfolyamban. Egyaránt megtalálod közöttük az alkalmi, szülinapra való, a vasárnapi délutáni tortákat, de aki edzés, vagy piknik mellé keres paleo süteményt, az is megtalálhatja a számítását.

Tovább a tanfolyamra

0% Kész
0/38 Lépés