Oldal kiválasztása

Paleo Cukrász Akadémia

Szeretnél Végre Tökéletes

Paleo Tortát Készíteni?

Aki velünk tanul, profi cukrászoktól tanul!

Online videó tanfolyamok segítségével

a saját konyhádban tanulod meg elkészíteni

álmaid mentes és paleo tortáit, süteményeit!

Paleo

Cukrász

Akadémia

Szeretnél Tökéletes

Paleo Tortát Készíteni?

Aki velünk tanul, profi cukrászoktól tanul!
Online videó tanfolyamok segítségével
a saját konyhádban tanulod meg elkészíteni
álmaid mentes és paleo tortáit, süteményeit!

Ismerős helyzet?

Köszönöm szépen, de nem ehetek belőle!

…a gyerekzsúron…

Nem ehet az ünnepi tortából a gyermeked...

…mert érzékeny a gluténre, vagy a tejre, esetleg nem akarod, hogy cukrosat egyen?

Rendelnél neki...

…de a közeli cukrászdákban nem kapsz megfelelő süteményt?

Elkészítenéd...

…de nem tudod, hogyan kezdj neki?

Esetleg már receptet is találtál...

…de nem olyan lett, mint a képeken?

Ne keseredj el, jó helyen jársz!

Van megoldás! Segítünk!

Ezt mind megtanítjuk elkészíteni!

Ne keseredj el,
jó helyen jársz!

Van megoldás, segítünk!

Ezt mind megtanítjuk elkészíteni!

Változtatni szeretnél?

Csak hunyd le a szemed és képzeld el, hogy egy ilyen…

tej-,

cukor-

és liszt-

mentes

… finom gyümölcs-mousse tortával leped meg a gyerkőcöket!

…na jó, de hogyan?

Online tanfolyamainkon!

Nálunk, velünk, online tanfolyamokon ismerkedhetsz meg az egészséges paleo sütéshez szükséges alapanyagokkal, a sütik elkészítésének folyamatával. Mindezt a saját személyes fiókodban bármikor és korlátlan ideig eléred.

Oktató videókkal!

A tanfolyamainkon minden folyamatot megmutatunk neked oktató videóinkban. A videókon olyan praktikus tanácsokat adunk az alapanyagokkal, a készítéssel kapcsolatban, amikről a receptekben, vagy akár blogokon is csak ritkán, vagy egyáltalán nem esik szó. A videókat további hasznos, szöveges információkkal egészítjük ki.

A saját konyhádban!

Nincs időd elutazni egy tanfolyamra? Nem érzed magadat komfortosan egy oktató konyhában? Zavarban vagy, ha mások előtt kell sütnöd, vagy vissza kell kérdezned, mert valamit nem értesz? Velünk a saját konyhádban, a saját felszereléseddel készítheted el a sütiket, akár teljesen egyedül!

Te döntöd el, mikor

Elvégeznél egy tanfolyamot, de messze van? Akár el is utaznál oda, de nincs rá időd? Nem fér bele ennyi kiesés a napi rutinba? A megvásárolt tanfolyamainkhoz bármikor hozzáférhetsz, csak internet kapcsolat kell hozzá. Így tanulhatsz akár munkába utazás közben is, vagy este lefekvés előtt. A legfontosabb, hogy természetesen akkor is, amikor éppen sütni szeretnél és jól jönne, ha közben tanítana, segítene valaki.

…és mit érek el a tanfolyamokkal?

Ha otthon sütsz

Válassz bennünket és hosszú távon garantáltan olyan tudásra fogsz szert tenni, amivel saját magad képes leszel a paleo alapanyagokat úgy használni a konyhádban, hogy ne jelentsen nagyobb kihívást egy mentes sütemény elkészítése, mint bármelyik hagyományos süteményé, amit már megtanultál, vagy még otthon a szülői házban lestél el, tanultál meg.

Ha cukrásznak tanulsz

A hagyományos cukrászoktatás keretein belül jelenleg még a mai modern irányzatok nem kaptak szerepet. Szeretnél úgy kikerülni az iskolapadból, hogy neked már meg van ez a tudásod másokkal szemben? Szeretnél egy ilyen versenyelőnyt? Tekints úgy a tanfolyamainkra, mint egy szakmai befektetésre!

Ha cukrászként dolgozol

Több tudás = Magasabb fizetés, gyorsabb előmenetel. Mindig is azok a szakemberek, érvényesültek jobban, akik képezték magukat. Ez manapság még inkább igaz. Szeretnél egy neves cukrászatban dolgozni? A szakmai önéletrajzodban jól mutat majd, hogy a tudásod a mentes sütemények terén is kiemelkedő. Tanulj velünk és a “kapuk” könnyebben megnyílnak előtted!

Ha cukrászdád, cukrászatod van

Nagyobb forgalmat szeretnél? Jó lenne mentes süteményeket is árulni, de nem jut idő munka mellett a kísérletezésre, az új, különlegesebb alapanyagok tanulmányozására, megismerésére? Mi megtesszük helyetted. Szeretnéd képezni magad, vagy a cukrászaidat, de nincs elég idő tanfolyamokra járni? Túl sok a munkából való kiesés? A tanfolyamaink számodra is megoldást nyújtanak. Spórolj velünk időt, energiát. Készítsd el és nyűgözd le a vendégeidet a tanfolyamainkon megtanult kiváló mentes és paleo süteményekkel!

3=6

Kevesebb, mint 3 paleo torta költségén 6 tanfolyamot kínálunk csupán 29 000 forintért!

De mennyi is ez a 3 torta?

Mennyit is költ egy átlagos család mentes és paleo süteményre, tortára, ha valaki ételérzékeny a családban?

Gondoltad volna?

Ha cukrászdában, kávézóban vásárolsz mentes, vagy paleo tortát, kb. 600 – 1 000 forintot költesz szeletenként.

Ha otthon, a saját konyhádban készíted el mindezt, akkor egy 12 szeletes torta esetén kb. 3 000 – 3 500 forintba kerül az alapanyag. Ez szeletenként 250 – 300 forintot jelent.

Egy átlagos 4 fős család éves sütemény fogyasztása a saját cukrászdánkban tapasztaltak alapján akár 280 szelet is lehet.

Számold ki, a te családod mennyit költ süteményekre egy évben, ha egészségesen akartok étkezni, vagy ételérzékeny valamelyik családtag!

Z

Garantált MEGTAKARÍTÁS!

Most már látod, mennyit is jelent a 3 paleo torta ára. TAKARÍTS MEG PÉNZT azzal, hogy jelentkezel a tanfolyamunkra és megtanulsz 6 különböző paleo süteményt elkészíteni bármilyen alkalomra!

Z

Garantált TUDÁS!

Jelentkezz és PROFI SZINTRE fejlesztheted a paleo cukrász tudásodat a saját konyhádban!

Z

Garantált SIKER!

Lepróbált és kipróbált recepteket és munkafolyamatokat tartalmaz a tanfolyam. Ezentúl soha nem okoz gondot finom, elegáns és tökéletes mentes süteményt készítened! Le fogod nyűgözni a környezetedet, csak a SIKERT kell bezsebelned!

IGEN! Én ezt mind el fogom érni!

… és hogy kik is adják a garanciát?

Sok éves cukrász tapasztalattal

Cukrászként több évtizedes szakmai tapasztalattal és rengeteg kutatással a hátunk mögött készítünk mi is ízletes és elegáns paleo süteményeket a saját cukrászdánkban. 

Mindenkinek, aki szeret otthon sütni

A megszerzett tudásunkat szeretnénk átadni azoknak az otthoni sütésre nyitott embereknek, akik egészségesen szeretnének étkezni, illetve akiknek a családtagjuk, esetleg ők maguk tej-, cukor,- vagy lisztérzékenyek, de szeretik a süteményeket.

Szakemberek számára is

Fontosnak tartjuk, hogy mentes és paleo tortákhoz minél több ember minél több helyen juthasson hozzá. Ennek egyik alapfeltétele, hogy egyre több cukrász tudása terjedjen ki a mentes süteménykészítés területére. Mi ebben nyújtunk nekik segítséget.